BYE BYE SUMMER..........HELLO FALL

INDIAN SUMMER WITH BOHO VIBES...

Bohemian chic is eigenlijk een warme, uitnodigende, kom-binnen-en-voel-je-thuis vibe. Vergeet het ongemakkelijke gevoel van ‘gastvrouw’ zijn en verwelkom de relaxte, open sfeer van een huis waar iedereen zich welkom voelt en zelf een drankje pakt. 

Breng buiten naar binnen met planten! Planten geven kleur aan je huiskamer, en stralen een vrij, onvoorspelbaar en vrolijk gevoel uit. Niet goed in het verzorgen van planten? No worries. Ga af op vetplantjes en cactusplanten.  Deze planten hebben beide weinig water nodig, dus je moet er maar héél af en toe aan denken.

Strepen en geometrische vormen nemen het inmiddels een beetje over van de bloemprinten, kleuren waar je gegarandeerd succes mee hebt voor deze vibe: roze en turquoise! Bijzonder warm en verwelkomend.

Turquoise, de favoriete kleur van velen: het is vrolijk, onverwachts en een bijzonder aangename kleur – altijd turquoise!  Het voegt een énorm warme en fijne vibe toe, koop een grote turquoise vaas als eye-catcher in je interieur.

Als het idee is om je huis warm, gezellig en uitnodigend te maken, dan doet niets het beter dan… sfeerkaarsen en verlichting!  Waar en in welke periode dan ook, het is echt altijd een succes.

 De modernday nomads hebben affiniteit met reizen én kunsten en dat willen we ook weer laten zien bij het thuisfront. Kies voor een beeldje uit Brazilië of Azië, en waar je kunstwerk ook vandaan komt, het is weer een goed gesprek waard.

 

 

Verschillende texturen, liefst gemaakt van 100 % natuurlijke materialen matchen goed. Dus leg linnen naast metaal, naast hout, naast glas, naast planten, naast spiegels… Gooi het allemaal maar bij elkaar. Hoe meer texturen in een kamer, hoe beter. Met fijne witte muren zorgt de lichtinval voor een verschillende reflectie per stuk dat in je huis staat; een perfecte match zorgt er zo juist weer voor dat het één lijkt in plaats van een grote bende.

Bezoek onze bloemenboetiek....welkom.

Een passie voor bloemen

Van harte welkom op de website van Woestijnroos, onze bloemenboetiek is gelegen in de Vlaams-Brabantse gemeente Londerzeel.

Woestijnroos zet hoog in op creativiteit, inspiratie en klantenservice.

Wij hebben zowat alle soorten seizoensbloemen in de aanbieding en komen tegemoet aan ieders wensen, elke dag verkopen wij bovendien verse snijbloemen van de beste kwaliteit

De creaties van Woestijnroos zijn telkens ‘anders dan de andere’: naast de klassieke boeketten blinkt onze bloemenboetiek immers uit met een modern en gedurfd aanbodMet Woestijnroos kiest men steeds voor elegante, en indien gewenst ook voor exclusieve bloemenarrangementen. Speciale wensen en themaboeketten zijn evenmin een probleem.

 

KERKHOFSTRAAT 136

1840 LONDERZEEL

Tel + fax : 052/301 800

Mail : woestijnroos@telenet.be